Două sesizări electorale și trei amenzi, în Olt

229

Procesul electoral se desfășoară în condiții bune în județul Olt, fără incidente. Sesizările electorale s-au dovedit neconfirmate.

,,Până la această oră nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică care să afecteze desfășurarea procesului electoral,, transmite Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Au fost înregistrate două sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. Ca urmare a verificărilor efectuate până la acest moment, nicio sesizare nu se confirmă.
,,Într-o secție de votare din comuna Schitu a fost întrerupt curentul electric pentru aproximativ 5 minute. Procesul de votare a fost reluat și nu au fost semnalate alte probleme. In urma verificărilor efectuate privind continuarea propagandei electorale în mediul online,  au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale conform prevederilor *Legii 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente.,, mai transmite IPJ Olt.