Acasă National Politic Barna: Este un rezultat istoric pentru USR PLUS/ Vom face agenda Guvernului

Barna: Este un rezultat istoric pentru USR PLUS/ Vom face agenda Guvernului

131

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, imediat după anunțarea exit-poll-ului, că Alianța a obținut „un vot istoric” și că nu se va putea face reformă în România fără USR-PLUS.

„Din punctul de vedere al USR PLUS pot să spun că este un rezultat istoric, pentru care îi felicit pe colegii mei. Am reuşit în patru ani să arătăm că drumul început în 2016 este un drum corect. Am reuşit să dublăm acel rezultat şi dacă timp de patru ani, cu aproape 9% am reuşit să facem agenda în Parlament, sunt convins că, cu un rezultat cel puţin dublu, aşa cum arată estimările la acest moment, vom face şi agenda Guvernului”, a menţionat Barna.Rezultatul alegerilor parlamentare de duminică transmite că „nu se va putea face reformă în România fără USR-PLUS”, a declarat Dan Barna, prin videoconferință, aflat acasă, în izolare din cauza Covid.

Exit-poll-ul realizat de Avangarde și CURS pentru Antena 3, valabil pentru ora 19.00, și care nu ia în calcul voturile din Diaspora arată PSD pe primul loc, cu 30,5%, urmat de PNL cu 29%. Alianța USR PLUS se clasează pe locul 3, cu 16,3%.

You cannot copy content of this page