Președintele Oprescu îndeamnă oltenii să voteze oameni care să asigure județului Olt investiții importante, proiecte de anvergură

88

Duminică, 6 decembrie, oltenii sunt chemați la urne să-și aleagă senatorii și deputații pentru următorii patru ani în Parlamentul României. Azi, președintele PSD Olt, președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, le-a transmis un mesaj oltenilor, îndemnându-i să voteze pentru siguranța unui trai mai bun.

Președintele socil-democraților olteni îi îndeamnă pe cetățenii județului să  voteze pe 6 decembrie parlamentarii PSD Olt pentru Senat și Camera Deputaților.

”Ca Președinte al Consiliului Județean îmi doresc în Parlamentul României oameni puternici decizional, profesioniști, oameni care să asigure județului Olt investiții importante, proiecte de anvergură și, cel mai important, siguranța unui trai mai bun!

Fundamentele Proiectului PSD sunt: siguranța locurilor de muncă, siguranța unor venituri decente, siguranța pensiilor, siguranța unui învățământ de calitate, siguranța dublării alocațiilor, siguranța continuării programelor performante din agricultură și dezvoltare locală și, mai ales, siguranța comunității care îți oferă responsabilitatea și onoarea de a o reprezenta la cel mai înalt nivel.

Contează enorm să ai sprijinul unor persoane cu atitudine de la Centru, aproape de procesul legislativ, care să înțeleagă nevoile comunității județene și care să ne permită punerea în aplicare a programului de guvernare locală, pe care l-am promis cetățenilor noștri.”, este mesajul transmis de Marius Oprescu.