Campionul Marius Rădoi va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Strehareţi

3968

Campionul Balcanic și Național la tenis de masă Marius Rădoi, decedat într-un accident rutier în noaptea de miercuri spre joi, va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Strehareţi.

Înmormântarea sportivului Marius Rădoi, decedat în accidentul produs la Negreni,  va avea loc azi, ora 12.00, la Cimitirul Strehareți.  Trupul neînsufleţit al tânărului a fost depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe, Catedrala din Oraşul de Jos.

Marius Rădoi, în vârstă de 19 ani, campion balcanic și național la tenis de masă, student, și-a pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, pe când se afla la volanul mașinii sale. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, pe o porțiune cu polei, sportivul a pierdut controlul volanului, s-a răsucit de câteva ori cu mașina și s-a izbit de un cap de pod. Ironia sorții a făcut ca cel care a încercat primul să-i salveze viața, intervenind la accident, să fie chiar tatăl său, Cristi Rădoi, adjunctul Poliției Olt, care se afla într-o acțiune rutieră în apropiere.

Decesul a survenit la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în sala de operație, tânărul fiind adus în stare gravă și resuscitat de câteva ori pe drumul spre spital în ambulanță.

Dumnezeu să-l odihnească!