Paul Stănescu, mesaj pentru alegători: alegeți liber pe cei mai potriviți!

64

Paul STĂNESCU, Secretar General PSD și senator de Olt, candidatul partidului pentru un nou mandat de senator, a transmis azi un mesaj alegătorilor care se vor prezenta la urne duminică, 6 decembrie.

Senatorul Stănescu îi îndeamnă pe olteni să meargă duminică la vot, respectând strict normele și regulile de protecție contra Coronavirusului.
,, (…) să mergeți la urne și să votați candidații PSD Olt. Spun asta, pentru că, în ciuda tuturor convulsiunilor care au fost în partidul nostru, PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși Poporul Român. Toate celelalte formațiuni politice au stăpâni care stau departe de voi și nu vă știu suferințele, durerile și speranțele. Să ne unim, așa cum am mai făcut-o, în virtuți și nu în păcate, să vedem clar unde zace răul țării și să votăm în consecință. PSD Olt, condus cu maturitate, de o echipă tânără, în fruntea căreia se află Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a dovedit că îi pasă, și a câștigat alegerile locale „pas cu pas”, ca să utilizez o expresie a chiriașului de la Cotroceni, menținând un echilibru stabil și alimentându-vă speranțele că acest moment trist al istoriei se va încheia cât mai repede. Dragi cetățeni ai județului Olt, Cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră. Deschideți-vă inimile și alegeți liber pe cei mai potriviți, pe cei mai buni cunoscători ai nevoilor și treburilor voastre, pe cei cu tragere de inimă pentru popor și țară, votați pentru statornicia și împărțirea puterilor în stat, pentru libertățile și drepturile voastre, fiindcă, nu-i așa?, voi – cei mulți, sunteți voința națională,, este mesajul senatorului Paul Stănescu.