Orășelul de la Dunăre se va lumina de sărbătoare sâmbătă

643

Corabia va îmbrăca haină de lumini în acest week-end, iar pe străzile orașului de la Dunăre se va așterne atmosfera de poveste. Toate acestea în așteptarea personajelor principale ale iernii- Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Moș Nicolae va aduce magia Sărbătorilor de Iarnă în orașul oltean de la Dunăre. Iluminatul festiv va fi aprins în Corabia în Ajun. Momentul aprinderii iluminatului festiv, deși unul special, va fi umbrit anul acesta de măsurile impuse de pandemia de coronavirus. Astfel, magia sărbătorilor nu va aduna în mod organizat în stradă la ceas de seară localnici încântați de ornamentele cu care primăria a gătit urbea.

,,În acest an luminițele de sărbători se vor aprinde în data de 5 Decembrie, odată cu iluminatul public, fară a ne putea întâlni din cauza păstrării condițiilor de igiena și distanțare fizica. Primarul orașului Corabia, domnul Iulică Oane ureaza tuturor copiilor și părinților multa sănătate şi să aveți parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi!,, a transmis administrația locală.