Ajutat de primărie, Moș Nicolae va ajunge la 1700 de copii și persoane instituționalizate din Corabia

324

Pandemia de coronavirus nu îl va împiedica pe Moș Nicolae să ajungă la copiii din Corabia. Și anul acesta, Moșul va fi ajutat de administrația locală, care a pregătit deja pachetele cu dulciuri.

În noaptea de 5 spre 6 decembrie tradiţia spune că Moş Nicolae vine la geamuri şi vede copiii care sunt cuminţi, lăsându-le în cizmuliţe dulciuri şi alte daruri. Chiar dacă nu va ajunge la ghetuțe, Moșul va trimite pachete cu dulciuri tuturor copiilor de vârstă preșcolară și școlară din Corabia, precum și copiilor și adulților instituționalizați. Se va ocupa ca darurile dulci să ajungă la destinație administrația locală. Primăria Corabia a pregătit 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei.

,,Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal “ Sf. Elena” precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia,, a transmis Primăria Corabia.