Pericole pe drumurile Oltului: șoferi prinși băuți sau fără permis în mini-vacanța de Ziua Națională

244

Mini-vacanța de Ziua Națională și Sf Andrei a adus pentru mulți olteni motiv de petrecere a timpului liber consumând băuturi alcoolice. Unii dintre ei au și urcat la volan.

Polițiștii olteni au depistat  în trafic, în această mini-vacanță, mai mulți șoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan, dar și olteni fără permis. De vineri până ieri, șase olteni s-au ales cu dosar penal .

Vineri, 27 noiembrie, în ,,plasaʺ polițiștilor au picat un bărbat de 34 de ani, din Rusănești, care cirucla pe raza localității fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe  strada Jianu, din municipiul Caracal, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 29 noiembrie, în comuna Fărcaşele a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar de Sf Andrei, pe  strada Poenii, din municipiul Slatina, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat din data de 2 noiembrie.

Ieri au ami fost prinși alți doi șoferi băuți:pe raza oraşului Piatra-Olt un bărbat de 27 de ani, din localitate, cu concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe  Dumul Judeţean 642, în comuna Tia Mare, un bărbat de 37 de ani, din localitate, cu o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.