Fost luptător slătinean, arestat după ce s-a luat la bătaie cu polițiștii pentru că nu purta mască   

996

Un fost practicant al luptelor greco-romane le-a dat de furcă polițiștilor care l-au depistat circulând fără a purta mască de protecție. Pentru că sportivul s-a luat la bătaie cu oamenii legii, acesta a ajuns în arestul IPJ Olt. Unul dintre polițiști s-a ales cu răni la față și mâna stângă.

Un slătinean, fost luptător, a lovit polițiștii care l-au oprit pe stradă verificând respectarea măsurilor covid. Cum acesta nu purta mască de protecție, a devenit agresiv cu oamenii legii și i-a atacat, unul dintre polițiști alegându-se cu răni la față și mâna stângă. ,,La data de 28 noiembrie a.c., orele 19,50, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul, pe strada Libertății, din localitate, un bărbat nu poartă mască de protecție. La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia. În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței.,, explică Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Duminică, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.