Coadă la Cantacuzino pentru noul produs al Institutului

251

Este coadă la Institutul Cantacuzino, unde oamenii așteaptă să cumpere cel mai nou produs lansat pe piață de centrul de cercetare, un supliment cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, recomandat în perioadele cu infecții respiratorii.

Institutul Cantacuzino din Capitală a scos de azi pe piață un  antioxidant recomandat a se administra în perioadele cu infecții respiratorii.  Imunomodulatorul se numește Orostim-HV, este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu 2 decembrie doar de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.