A MURIT tatăl Luizei Melencu, victima lui Dincă

625

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, una dintre fetele luate de ocazie de Gheorghe Dincă și despre care caracaleanul a declarat că a sechestrat-o, violat-o și ucis-o, a murit aseară, de Ziua României.

Tatăl Luizei Melencu a murit aseară înainte să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa și să-l vadă pedepsit pe Gheorghe Dincă. Sora Luizei a fost cea care a făcut anunțul dispariției tatălui.  „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta. De ce tati de m-ai lăsat , de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?”, a scris, pe Facbook, Ionelia Melencu.

Claudiu Melencu avea probleme de sănătate și a decedat în urma unui infarct, chiar cu o zi înainte de data în care fiica sa ar fi împlinit 20 de ani. Bărbatul urma să fie audiat în dosarul Caracal, fiind ultima persoană care a vorbit cu Luiza, în ziua dispariţiei. “M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, a povestit Claudiu Melencu.

Luiza Melencu, din Dioști, Dolj, a dispărut pe 14 aprilie 2019, fiind văzută ultima dată așteptând o mașină de ocazie în Caracal, unde fusese la un bancomat să scoată bani trimiși de mama sa, ce lucra în străinătate. Fata a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, au stabilit anchetatorii, caracaleanul ținând-o trei zile imobilizată de pat, a legat-o la ochi şi a violat-o de mai multe ori. Dincă a declarat că a ucis-o, i-a ars trupul într-un butoi de tablă din curte și i-a aruncat rămășițele într-o lizieră de lângă Caracal.