INCREDIBIL Cavou demolat cu excavatorul de preot, la Drăghiceni

935

O familie din Drăghiceni, satul Liiceni, s-a trezit cu locul de veci demolat. Nu de persoane certate cu legea ci de preotul din localitate, cu ajutorul unui excavator. Motivul: cavoul era construit la suprafață, fără aprobarea sa.  Un bărbat din familia afectată a filmat întreaga scenă și a făcut-o publică pe o rețea de socializare.

Scene desprinse din filme s-au petrecut în urmă cu două zile la Drăghiceni. O familie din satul Liiceni abia de finalizase cavoul pentru somnul cel de veci al bătrânilor familiei că s-a trezit cu el demolat de un excavator. Totul s-a întâmplat la inițiativa preotului Teodor Dobra.

Din discuțiile purtate pe un ton ridicat în timpul filmării, motivul care a stat la baza deciziei preotului de a demola cavoul este legat de construirea acestuia la suprafață, fără avizul acestuia. culmea este că, în cimitirul cu pricina mai sunt numeroase astfel de contrucții.

Un participant la scandalul iscat în cimitir a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. IPJ Olt a susținut că în acest caz nu a fost depusă nicio plângere, iar scandalul în cauză a fost aplanat, fiind rezolvat pe cale amiabilă.

,,Popa din comuna Dragiceni sat Liiceni jud Olt Demolez locuri de veci cu buldozerul proprietate personal (asociați personal) abuziv sa urcat pe buldozer și a demolat două locuri de veci construite de către Savu Marian pentru părinți lui pentru un motiv necunoscut (a vrut să-l dea a-l cuiva) lucrare a fost executată la final în sâmbăta pomenilor părintele sa urcat pe buldozerul personal și a spart in întregime bolta (locul de veci) pentru părinți mei care tata este handicapat la 80 iar mama la 77 de ani exista filmări pentru abuz în funcție și răzbunare personale (proprietate privată?) Unde am ajuns?” a scris Adrian florica pe pagina sa de facebook.

https://www.facebook.com/100009654708452/videos/pcb.1354832981515179/1354826268182517

Imaginile de la demolarea cavoului sunt incredibile și arată până unde poate duce ambiția unui preot care se crede stăpân în parohia lui.