Un brad împodobit în fiecare cartier din Caracal. Aseară s-au aprins primele lumini, azi vor răsuna colindele

337

Sărbătorile de Iarnă din acets an, marcate de pandemie, îi vor aduce pe caracaleni mai aproape de magia iernii și acestei perioade. Primăria Caracal a hotărât să le aducă bcuurie în suflet prin amplasarea de brazi împodobiți în unsprezece zone ale orașului. Deja luminile au fost aprinse în primii brazi aseară.

Sub sloganul ,,Un brad pentru fiecare cartier!,, administrația caracaleană a dat startul sărbătorilor de iarnă. Unele de care să se bucure nu numai cei care locuiesc în centru, ci toți caracalenii. Așa că fiecare cartier va avea bradul lui de Crăciun.
,,Deși nu ne este permis să organizăm evenimente publice pentru a marca sosirea lunii decembrie – luna cadourilor, luna lui Moș Nicolae, a lui Moș Crăciun și a sfintei sărbători a Nașterii Domnului – căutăm soluții să rămânem împreună. Cu colegii din Primăria Caracal, la inițiativa lui Adrian Chesnoiu și cu sprijinul consilierilor locali PSD aducem mai aproape de caracaleni simbolul Sărbătorilor de iarnă: Bradul luminat, cel care alimentează speranțele tuturor copiilor și bucuria adulților în așteptarea unui “Moș generos”. Amplasăm în unsprezece zone ale orașului brazi împodobiți și luminați, marcând astfel începutul ultimei luni a anului,, a anunțat primarul Ion Doldurea.
​Aseară, reprezentanții administrațeii locale s-au aflat în mijlocul cetățenilor cu care au aprins împreună luminile în brazii din Bold, Protoseni și Cartierul Gară.
,,​Astăzi și mâine vom aprinde luminițe Crăciunului și ne vom bucura de primele colinde împreună cu cetățenii în: cartierul Carpați și în cele patru locații din cartierul HCC, în cartierul Dr. Marinescu, în Cartierul Libertății dar și la locul de joacă din zona Pârâu(din spatele magazinului Teldo).,, mai spune edilul.