50 de familii din Olt vor primi „Cutia cu Bucurie”, cu necesarul pentru Crăciun

392

Apropierea Crăciunului aduce bucurie, însă nu și pentru cei care se gândesc că nu au ce pune pe masa de sărbătoare. Pentru ca și aceste persoane să primească această zi așa cum se cuvine, campania „Cutia cu Bucurie” le aduce în dar necesarul pentru două săptămâni. Este și cazul a 50 de familii din Olt.

„Cutia cu Bucurie”, ce conține alimente de bază greu perisabile, va ajunge la 50 de familii în dificultate din județul Olt, înainte de Crăciun. Aceasta este o nouă campanie realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, cu sprijinul Green PC Ambalaje.


,,Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei, orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc.,, transmite Crucea Roșie Olt.
Campania „Cutia cu Bucurie”va ajunge în total la 1 300 de familii din 26 de județe ale țării, printre care și Oltul. 50 de “cutii cu bucurie” vor fi distribuite de către voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor.