Familie ucisă de COVID. Cei trei membri, înmormântați pe rând, la câteva zile distanță

2945

Incredibil, dar adevărat. Toți cei trei membrii ai unei familii dintr-o comună din Gorj au murit după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Primul care a decedat a fost tatăl, apoi mama și, în cele din urmă, fiul, cel care a adus SARS-COV2 în familie.

Dramă fără margini în Gorj! Potrivit TV Sud, toți cei trei membrii ai unei familii din județ a fost răpusă de noul coronavirus. Primul care s-a infectat cu virusul ucigaș a fost fiul. Bărbatul, angajat al Complexului Energetic Oltenia,  a mers în vizită la părinții lui din Văgiulești, fără să știe că este infectat.

Drama familiei a început la scurt timp după vizită când cei doi părinți ai tânărului au ajuns cu simptome de COVID-19 la spital. În ciuda eforturilor făcute de medici, oamenii au murit. Primul care a fost răpus de virusul ucigaș a fost tatăl tânărului. La scurt timp, chiar în ziua înmormântării bărbatului, a decedat și soția acestuia pe patul de spital.  Cel de-al treilea membru al familiei, fiul, a murit și el din cauza noului coronavirus câteva zile mai târziu.