Adrian Chesnoiu: Una dintre prioritățile noastre este să continuăm investițiile prin care să dezvoltăm infrastructura de irigații

379

Fost director general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, vicepreședintele PSD Olt Adrian Chesnoiu, candidat la alegerile parlamentare pentru un mandat de deputat în Parlamentul României, susține investițiile în domeniul agricol, cu precădere în ceea ce privește irigațiile.

Social-democratul Adrian Ionuț Chesnoiu susține finalizarea Programului de reabilitare a sistemului național de irigații și mărirea suprafețelor irigate până la 3 milioane hectare, parte importantă a programului de guvernare al PSD. El vine în fața alegătorilor cu o experiență vastă în domeniu, ca fost director general AFIR, și consideră că trebuie să asigurăm continuitate și să implementăm soluții pentru a fructifica potențialul real al României în acest sector, concomitent cu revitalizarea zonelor rurale prin programe de investiții.
,,Partidul Social Democrat a poziționat întotdeauna agricultura printre domeniile strategice, aceasta fiind cea care ne asigură securitatea alimentară a populației. Una dintre prioritățile noastre este să continuăm investițiile prin care să dezvoltăm infrastructura de irigații, suport pentru activitatea din fiecare an a fermierilor români. În ultimii ani, mai mult ca oricând, seceta, pentru agricultorii români, a fost în multe zone din țară principalul inamic. Râul Olt este cel mai important bazin hidrografic al României. Interconectarea lui cu toate suprafețele agricole ale județului poate reprezenta cheia spre succesul fermierilor.,, declară Adrian Chesnoiu.
Candidatul PSD Olt pentru Parlamentul României îi îndeamnă pe fermieri să-i acorde un vot de încredere. ,, Pe 6 decembrie alegem PSD, pentru modernizarea agriculturii!,, este îndemenul social-democratului oltean.