Liviu Voiculescu, test POZITIV pentru COVID-19. Va vota de la domiciliu

191

Președintele PNL Olt și candidatul partidului la alegerile parlamentare pe lista pentru Senat, Liviu Voiculescu, are coronavirus. Liderul liberal a primit rezultatul testului.

Liviu Voiculescu a fost testat pozitiv SARS-CoV2. Liderul liberalilor olteni a anunțat rezultatul public, pe pagina de socializare.

,,Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!!,, a anunțat Voiculescu.

Voiculescu va sta în izolare timp de 14 zile, ceea ce înseamnă că va vota pe 6 decembrie cu urna mobilă.