Candidații PSD Olt la parlamentare, în campanie prin capitala județului

133

Pe 6 decembrie, oltenii sunt chemați la urne pentru a-și alege reprezentanții pentru următorii patru ani în Parlamentul României. Pentru a-și promova proiectele de dezvoltare a Oltului, dar și pentru a afla doleanțele locuitorilor capitalei de județ, echipa social-democrată s-a întâlnit aseară cu slătinenii din cartierul Steaua.

Senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu – candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, s-au aflat aseară în mijlocul cetățenilor din cartierul Steaua.

,,Deschiși și receptivi la problemele ridicate de slătineni, colegii mei au oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor, acestea fiind deja integrate în Programul de Guvernare cu care PSD vine în fața alegătorilor.  De-a lungul întregului traseu, derulat pe străzile cartierului, până în zona pieței Steaua, discuțiile s-au purtat în grupuri restrânse, respectându-se măsurile de distanțare impuse de pandemie.”, a transmis social-democratul Emil Moț.