Trei olteni au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident

414

Trei olteni au ajuns la spital după ce mașina în care călătoreau a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat. Din fericire, rănile suferite de aceștia nu le-au pus viața în pericol. Evenimentul rutier s-a petrecut pe raza comunei Osica de Sus.

Pompierii SMURD Osica de Sus au intervenit pe Drumul Național 64, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau trei persoane. Pompierii au găsit autovehiculul în afara părții carosabile, iar pe cei trei bărbați în afara acestuia, conștienți.

Paramedicii au asistat la locul evenimentului toate cele trei victime, ulterior acestea fiind transportat la UPU Slatina.

Șoferul, în vârstă de 42 ani, din comuna Fălcoiu, prezenta un hematom occipital, unul dintre pasageri, în vârstă de 50 ani, din aceeași localitate, dureri toracice și excoriații la membrele superioare, iar cel de-al doilea pasager, în vârstă de 42 ani, tot din comuna Fălcoiu, prezenta un traumatism cranio-facial.