DOLIU A murit medicul care a trăit 17 ani cu inima unui fotbalist

880

Un cunoscut medic care trăia cu inima unui fotbalist a murit. Chirurgul Mihai Stăniloiu, care a făcut sute e intervenții chirurgicale la spitalul din Târgu Jiu, a murit la 74 de ani. El a suferit, în urmă cu 17 ani, un transplant de cord. Cunoscutul medic a primit, cu ajutorul medicului Brădișteanu, inima fostului fotbalist de la Pandurii, Mihai Șerbănoiu.

„Drum lin în ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu! Ați fost și veți rămâne o parte importantă din viața mea. Amintirile legate de dumneavoastră mă vor urmări toată viața. Dumneavoastră sunteți cel care m-a învățat să țin, prima data, un bisturiu în mână, mi-ați dat aripi și încredere să merg mai departe în această meserie. Mulțumesc lui Dumnezeu că pentru tot ce ați făcut pentru mine, am putut să vă mulțumesc când erați în viață. Ați aflat de la mine cât v-am prețuit, atât ca doctor cât și ca OM. Sper să mă vegheați de-acolo, de sus, așa cum o făceați când lucram împreuna la cabinet. Așa e viața, ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule doctor!”, a scris, pe Facebook, medicul Andreea Udrea.

Medicul Mihai Stăniloiu avea 74 de ani. A activat în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, și, după pensionare, la o clinică privată.

Medicul gorjean a trăit 17 ani cu inima fotbalistului Mihai Serbanoiu, de la Pandurii, după transplantul efectuat de medicul Șerban Brădișteanu.