Administrația din Scornicești, pusă pe treabă: se asfaltează, se reamenajează trotuare și spații verzi, se modernizează iluminatul public

105

,,Avem treabă la Scorniceștiʺ, spune primarul Daniel Tudor, care a dat startul mai multor lucrări menite să refacă imaginea urbei.

În orașul de pe Plapcea se mișcă lucrurile și, profitând de vremea încă bună, administrația locală ține deschise șantierele, astfel încât să fie demarate cât mai multe lucrări care să aducă scorniceștenilor condiții normale de trai specific e unei urbe.

,,Începând de astăzi – 20 noiembrie, am dat startul lucrărilor privind reparațiile asfaltice și aducere la cote a capacelor de canal, atât pe strada Tudor Vladimirescu, cât și pe strada Pompierilor din orașul Scornicești. Mai mult, tot pe strada Pompierilor vor fi reamenajate trotuarele și spațiile verzi, și vom avea un iluminat public economic și eficient. Sunt lucrări ample și necesare, obiective propuse și asumate pentru care am insistat și asupra cărora voi veghea personal și în perioada următoare.  Avem treabă la Scornicești și vă promit că este numai începutul! ʺ, a anunțat primarul Daniel Tudor.

Edilul promite că în scurt timp va anunța și alte investiții importante pentru comunitate.