Un camion a intrat într-o casă: copilă de 16 ani prinsă sub dărâmături, șoferul blocat între fiarele contorsionate

656

Un accident GRAV a avut loc în această dimineață în Neamț: un șofer a intrat cu mașina într-o casă, iar o fată este prinsă sub dărâmături

Un șofer de camion a intrat, în urma impactului cu o mașină, într-o casă din localitatea nemțeană Bălțătești, după ce a părăsit partea carosabilă. Locuința a fost dărâmată, iar o fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături. Șoferul a rămas încarcerat.
Tânăra a fost scoasă de sub dărâmături de părinții săi, până când au ajuns forțele de intervenție. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici, după care a fost transportată la CPU Târgu Neamț.

Șoferul a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

Șoferul autoturismului a fost scos de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spital.

Militarii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la cele două autovehicule