Biblioteca Județeană Olt caută șefi de servicii

314

Se fac angajări la Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu” din Slatina. Instituția organizează concurs pentru trei posturi de șef serviciu.

Instituția de cultură aflată sub subordonarea CJ Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor de șef serviciu la Serviciul Financiar-contabilitate Resurse Umane, Informatizare, Biblionet și administrativ; Serviciul Relații cu publicul, comunicarea colecțiilor, activități culturale și asistență metodică; Serviciul Dezvoltarea, evidența și prelucrarea colecțiilor.

Candidații trebuie să aibă  pentru primul post studii superioare în domeniul științelor economice, master, vechime de minimum 5 ani și certificate de perfecționare profesională în domeniul finaneiar-contabil. Pentru celelalte două posturi se cer studii superioare, vechime în specialitatea studiilor – minimum 5 ani și certificat de absolvire curs de biblioteconomie – Modulul I și Modulul II.

25 noiembrie este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Concursul se va organiza pe 8 decembrie proba scrisă, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.