A furat mașina parcată în fața casei unui bălșean și i-a vândut-o; polițiștii l-au prins

1952

Un bărbat de 30 de ani din Balș a ajuns în arestul IPJ Olt pentru furt și conducere fără permis, fiind depistat că și-a însușit un autoturism parcat în fața casei unui bălșean și l-a vândut.

Un bălșean s-a trezit ieri că mașina pe care o parcase în fața casei dispăruse. Oamenii legii i-au găsit autoturismul în Craiova. ,,La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112 de către un bărbat din orașul Balș, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața casei. Efective sporite de polițiști s-au mobilizat pentru gasirea autoturismului, iar în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, la data de 14 noiembrie, ora 01,00, acesta a fost identificat în municipiul Craiova, județul Dolj, în posesia unui unui tânăr de 20 de ani din localitate.,, declară Cristian Grigorescvu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În urma investigațiilor efectuate  s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani, ar fi cumpărat autoturismul de la un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, care a fost identificat de polițiști.
,,Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta din urmă are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Bărbatul de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a fi propuse măsurile legale.,, mai declară reprezentantul poliției oltene.
Hoțul a ajuns  în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.