Mai mulți slătineni, fără apă în această dimineață. Echipele CAO lucrează

97

În această dimineață, locuitorii a două blocuri din Slatina au rămas fără apă la robinete. Echipele Companiei de Apă Olt lucrează pentru rezolvarea problemelor.

Pentru că în mai multe zone ale municipiului locuitorii au semnalat că la robinete le curge apă tulbure, Compania de Apă Olt a demarat anul acesta montarea de electrovane în vederea efectuării de lucrări frecvente de spălare a rețelelor. Una dintre aceste lucrări se execută în această dimineață pe strada Basarabilor, montarea electrovanei impunând întreruperea alimentării cu apă la blocul 5, scara C. Potrivit CAO, până la ora 11.00 problema va fi rezolvată. ,,Este posibil ca după reluarea serviciului de aliemntare cu apă să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune,, atențioenază CAO.

O altă lucrare este executată în această dimineață pe Bulevardul AI Cuza, echipele de intervenție realizând un branșament. Aimentarea cu apă a fost întreruptă la Bl 1 scările A și B. Compania de Apă estimează că la ora 11.30 apa va curge din nou la robinete.