Arest preventiv pentru Alex Bodi și alte 7 persoane, în urma perchezițiilor din Olt și alte județe, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

533

23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, dintre care una în Potcoava, au fost efectuate miercuri dimineața într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism. În urma descinderilor, au fost arestați preventiv Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu și alte șapte persoane.

Tribunalul Dolj a admis joi noaptea propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a 8 persoane, printre care și miliardarul Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

Potrivit DIICOT, rețeaua de trafic de persoane și proxenetism era condusă din închisoare, de către ,,locotenentul,, unui interlop. Fetele erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate și supuse unor violențe extreme. Unele ajungeau în cluburi din Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia.

Mai multe despre caz:

VIDEO/ Percheziții la proxeneți din Olt. Rețeaua era condusă din închisoare, iar fetele vândute în Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția