Puneți un zâmbet pe fața copiilor sărmani! Campania ,,Crăciunul e în inima taʺ  a dat startul cumpărăturilor

216

Sărbătorile de anul acesta, unele umbrite de pandemia de coronavirus, se anunță sărăcăcioase pentru multe familii care nu-și permit să le aducă de Crăciun zâmbete de chipurile copiilor. Pentru a le veni în ajutor, și anul acesta se derulează în Olt campania ,,Crăciunul e în inima taʺ, iar mai mulți voluntari și-au anunțat deja intenția de a fi ajutori ai Moșului.

,,Revenim și la finalul acestui an cu proiectul nostru – Crăciunul e în inima ta – prin care ne propunem să aducem un zâmbet pe fața unui copil sărman. Lista copiilor, așa cum v-am obișnuit, o vom publica cât mai curând, pentru ca cei dintre voi care vor putea să ne fie alături să aibă timp să pregăteasca ceea ce consideră util să dăruiască,, a anunțat Kalman Szocs, coordonator al campaniei derulate de Asociația Pro-Voluntariat.

Anul acesta, campania se va derula în condiții speciale, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-Cov2, donatorii fiind rugați să poarte mască și mănuși atunci când se ocupă de cumpărarea, ambalarea și predarea cadourilor.

Cei care nu au mai participat în anii anteriori la campanie și doresc să se implice pentru a aduce bucurie pe chipul cât mai multor copii sărmani, trebuie să știe că acele cutiuțe cu cadouri trebuie să conțină lucruri noi, nu folosite, să fie adecvate unui copil căruia doresc să-i facă o bucurie (ținând cont de  vârstă și sex), să nu fie produse perisabile.De asemenea, cei care doresc pot participa la distribuirea cadourilor.