Germanii caută operatori mașini într-o fabrică de mobilă

86

Angajatori din Germania, Norvegia  și Polonia caută în această perioadă salariați în România, prin intermediul rețelei Eures. Cea mai mare ofertă de job-uri vine din partea unui angajator german, care are nevoie de operatori mașini într-o fabrică de mobilă.

Oltenii care își caută de lucru în afara granițelor țării au o ofertă din partea Agenției Federale de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională ZAV Hessa, ca reprezentant al unei companii producătoare de mobilă. Angajatorul german are nevoie de 22 de operatori mașini – departamentele de producție și ambalare, femei și bărbați.  Candidații trebuie să aibă pregatire profesională în domeniul tehnic și/sau experiență în operarea liniilor de producție industrială și cunoștințe de limba germană. ,,Se acordă bonusuri pentru lucru în schimburi/ore suplimentare, precum și pentru concediu și Crăciun. Se asigură beneficii sociale (contribuții de capital) și instruire internă și externă. Concediul de odihnă este de 27 zile, conform contractului colectiv de muncă. Compania dispune de cantina. Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități. Angajatorul asigură indemnizație de cazare de 200 euro net/lună (pe o perioadă de max. 6 luni) și o primă de relocare de 500 euro net (o singură dată, dacă relațiile contractuale se păstrează pe o perioadă de cel puțin 1 an, în caz contrar suma trebuie restituită),, transmite Eures România.

Contractul de muncă este pe durată determinată, termenul de aplicare fiind ultima zi a acestui an. Oltenii interesați pot primi mai multe informații și ajutor pentru aplicarea la job de la consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.