Pompierii și jandarmii, în stradă pentru a informa oltenii să respecte măsurile covid

212

Creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus la nivelul județului Olt a scos până și pompierii și jandarmii în stradă la cțiuni de prevenire. Oltenii sunt îndemnați de către reprezentanții ISU Olt și IJJ Olt să respecte măsurile impuse de autorități pentru a se proteja și a-i proteja pe cei dragi.

 

30 de minute pe zi, activitatea pompierilor olteni este dedicată luptei cu coronavirusul. Fie cu mijloace acustice, fie cu pliante informative și sfaturi utile, salvatorii se află printre olteni pentru  a-i determina să ia în serios pericolul infectării cu SARS-CoV2 și să respecte măsurile de protecție.

,,Pompierii din cadrul subunităților de intervenție desfășoară în fiecare zi misiuni de protecție și informare a cetățenilor, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus. Structurile operative desfășoară zilnic peste 30 de misiuni de informare, în zonele aglomerate din raioanele de bază. De asemenea, zilnic, sunt desfășurate misiuni de informare cu ajutorul sistemelor acustice din dotarea autospecialelor. ,, a transmis ISU Olt.

Nu numai pompierii au ieșit în stradă să împiedice răspândrea virusului chinezesc, ci și jandarmii. ,,În acest sfârșit de săptămână, au fost desfășurate mai multe acțiuni cu caracter preventiv, pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus. Acțiuni de acest gen vor fi executate și în perioada următoare.  Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăvirilor, respectați cu strictețe prevederile legale în vigoare pentru protejarea dumneavoastră și a celor din jur.,, transmite IJJ Olt.