SARS-COV 2 face prima victimă în învăţământul oltean. Cadru didactic răpus de coronavirus

2790

Coronavirusul îndoliază şi învăţământul oltean, după sistemul sanitar şi cel de siguranţă. O învăţătoare de la Şcoala „Eugen Ionescu” s-a stins pe un pat de la ATI Slatina, la doar 55 de ani, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Este doliu la Şcoala ,,Eugen Ionescu” din Slatina. Învățătoarea Camelia Ilie, de 55 de ani, a murit pe un pat de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Femeia fusese diagnosticată cu cornavirus în urmă cu câteva zile, după ce a reclamat simptomatologie specifică virusului chinezesc. Dascălul, aflat în vacanță, nu s-a adresat medicilor de la primele manifestări, considerând că este vorba de o simplă răceală. Apropiații acesteia susțin că este posibil ca femeia să fi contactat virusul în urmă cu aproape două spătămâni când a fost pentru câteva zile la munte.

Tragica veste a fost dată de directorul școlii, Gabriela Constantinescu, care a susținut că toți colegii săi sunt șocați la vestea că învățătoarea Camelia Ilie a pierdut lupta cu virusul chinezesc.

,, Camelia ILIE, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială “Eugen Ionescu” Slatina s-a stins prea devreme și prea brusc, într-o toamnă tristă, fumurie…

Întregul corp profesoral, părinții și elevii surprinși de vestea dispariției fulgerătoare a doamnei Camelia ILIE îi aduc un pios omagiu, un buchet de gânduri sincere, într-un moment de grea încercare pentru familie și pentru întreaga comunitate educațională.
Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și lumină!” a scris Gabriela Constantinescu pe pagina sa de socializare.