Fotbaliștii slătineni, eșec pe propiul teren, în fața fotbaliștilor buzoieni

58

CSM Slatina a pierdut, astăzi, cu 2-0, întâlnirea de pe teren propriu cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a X-a a ligii secunde. Prestația jucătorilor antrenați de Mihai Ianovschi a fost una de Liga a III-a.

Jucătorii slătineni au intrat pe teren încrezători în forțele proprii. În ciuda multor greșeli în apărare, ei au reușit să țină neschimbată tabela de marcaj până la pauză. La revenirea pe teren, jucătorii oaspeți au încercat, încă de la primele faze, să demonstreze că sunt mult mai buni decât fotbaliștii slătineni. Și, au reușit. În minutul 47, ei deschid scorul printr-o lovitură  liberă executată foarte bine de Tucaliuc.  Scorul a fost majorat cu mai puțin de 15 minute de fluierul final când Nedelea a trecut cu ușurință de apărarea CSM-ului și a înscris fără prea mari probleme, cu un șut puternic.
În urma acestui rezultat Gloria Buzău ocupă locul 8 în clasament în timp ce jucătorii lui Ianovschi continuă să se zbată în subsolul acestuia, irosindu-și șansele de atingere a obiectivului stabilit.