Investiții prin CNI în trei unități de învățământ din Olt

194

Trei proiecte educaționale din județul Olt se află pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții ce vor fi finanțate prin Ministerul Lucărilor Publice. Două vizează reabilitări, modernizări și dotări școli gimnaziale, iar cel de-al treilea construirea unui centru educațional.

Ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan, a aprobat ieri completarea listei-sinteză a obiectivelor care vor fi finanțate prin subprogramul ”Unități și instituții de învățământ de stat” cu 86 de noi obiective de investiții. În urma completării, numărul de obiective din lista-sinteză este de 308. Proiectele vor fi derulate de MLPDA, prin Compania Națională de Investiții.

Pe lista CNI se află și trei obiective educaționale din județul Olt. Acestea vizează: reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii cu clasele I-VIII sat Slăveni, comuna Gostavățu; reabilitare, modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială Studina; construire centru educațional P+1, pe str. Principală, oraș Potcoava.