Reabilitări și dotări la spitalele Slatina și Caracal și dispensarul Studina, construire dispensare la Urzica și Verguleasa, prin Compania Națională de Investiții

4269

330 de unități sanitare vor putea fi construite, modernizate și dotate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Națională de Investiții, după ce au fost adăugate în lista-sinteză a Subprogramului Unități sanitare. Printre acestea, și 5 din județul Olt.

,,Ministrul Ion Ștefan a semnat ordinul pentru completarea listei-sinteză a obiectivelor incluse în Subprogramul ”Unităţi sanitare”, venind, astfel, în sprijinul comunităților locale care nu au acces la servicii medicale moderne, la standarde europene. Programul prevede construirea și dotarea unor dispensare medicale din orașe și municipii, unde vor fi derulate lucrări de extindere, reabilitare, consolidare, eficientizare energetică, amenajare, modernizare și dotare a unor unități spitalicești.,,  a anunțat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.
Pe lista-sinteză au fost cuprinse și cinci unități sanitare din județul Olt, trei proiecte vizând reabilitări și dotări la Spitalul Municipal Caracal-UPU, SJU Slatina- pavilion central și dispensarul Studina, iar celelalte vizând construirea de dispensare medicale la Urzica și Verguleasa.