Mâine se constituie Consiliul Local Balș. Cine sunt noii aleși

686

Mâine va avea loc ședința de constituire a Consiliului Local Balș, legislativul orașului de pe malul Oltețului fiind alcătuit din 16 aleși, cu majoritatea deținută de Alianța PSD- ProRomânia.

Noul Consiliu Local al orașului Balș, ales în urma scrutinului de pe 27 septembrie, va fi constituit mâine, urmând ca cei 16 aleși ai urbei să depună jurământul și să-și înceapă mandatul. Ședința se va desfășura la sediul primăriei, la ora 14.30 și nu este publică, având loc în cadru restrâns, cu respectarea strictă a regulilor de triaj epidemiologic, a normelor și măsurilor igienico-sanitare.

,,În contextul actual al situației epidemiologice și al condițiilor speciale impuse de criza sanitară, ședința nu este publică. Imagini de la ceremonie vor fi transmise pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Balș,, a anunțat administrația bălșeană.

Totodată, va depune jurământul și noul primar ales al Balșului- Cătălin Rotea.
Noul legislativ este format din 10 consilieri ai alianței câștigătoare a alegerilor locale PSD- ProRomânia (7 social-democrați și 3 ProRomânia) și 6 ai Alianței PNL- PMP (4 liberali și 2 de la Mișcarea Populară):
BADEA Vanina Elena (PMP),
BĂDĂNOIU Marian-Ovidiu (PSD),
BÎRĂ Mirela (PSD),
BRATU Maria (PRO România),
CIOCÎRLAN ȘERBAN Felicia Adelina (PSD),
COJOCARU Mihaela Cosmina (PNL),
COSTACHE Mirela (PRO România),
COSTACHE Ramona-Ileana (PSD),
GHEORGHE Mariana (PMP),
HRISTEA Marin (PNL),
MATEI Mirela (PSD),
OSIAC Ion (PSD),
PĂTRU Ion Cristian (PNL),
PENDIUC Petre-Silviu (PRO România),
RADU Liviu Cristian (PNL),
TURCITU Marin (PSD).