33 de cazuri NOI la Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal

250

Crește numărul de cazuri de coronavirus confirmate în centrele de bătrâni și persoane cu handicap din județul Olt. Autoritățile raportează azi 33 de cazuri noi la Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal.

38 de cazuri noi COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore, anunță autoritățile la nivelul județului Olt. Dintre acestea, 33 sunt la Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal. Potrivit informațiilor noastre, focarul de la centrul caracalean destinat persoanelor cu handicap numără 44 de persoane infectate.

Din cauza numărului mare de cazuri apărute în rândul beneficiarilor și al angajaților, 5 centre rezidențiale din Olt au intrat în carantină. Peste 200 de persoane au fost depistate pozitiv, iar celelalte așteaptă rezultatul testelor. Un singur beneficiar de 80 de ani a necesitat spitalizare, restul fiind fără simptome de COVID-19.

De la debutul pandemiei, la nivelul județului Olt s-au infectat 3145 de persoane, dintre care 1170 s-au vindecat, iar 99 au pierdut lupta cu virusul ucigaș. 156 de olteni se află internați în unitățile spitalicești din județ, 23 fiind la Terapie Intensivă.