80 de asistente și infirmiere de la Spitalul Craiova au cerut CONCEDIU de odihnă

588
Aproximativ 80 de asistente şi infirmiere de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au depus cereri pentru efectuarea concediului de odihnă în următoarea perioadă.

La Spitalul Judeţean din Craiova, unitate medicală suport pentru Covid, cel mai mare spital din regiune, zeci de cererile de concediu au venit din partea unor asistenţi medicali şi infirmiere, niciun medic nefiind printre cei care au solicitat acest drept.

“Conducerea nu vrea să îi lase pe aceşti oameni fără concediul de odihnă. Asistentul şef şi medicul şef şi UPU trebuie să se asigure că va exista continuitatea activităţii. Trebuie tratată cu multă responsabilitate această situaţie. Sunt unii care nu au avut concediu, alţii care au mai beneficiat de zile de concediu pentru că l-au luat fragmentat“, a declarat directorul medical al unităţii sanitare, Cristina Geormăneanu.

Spitalul va angaja, fără concurs, pe perioadă determinată, personal medical mediu pentru Primiri Urgenţe şi Terapie Intensivă şi aşteaptă avizul ministerului de resort pentru angajaţii care şi-au exprimat disponibilitatea de a lucra în spital.