Doi șoferi băuți și unul fără permis, prinși pe drumurile Oltului

130

Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale zilele acestea, după ce au fost depistați în trafic de către polițiștii olteni încălcând legislația rutieră.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat luni, 19 octombrie, pe raza municipiului Caracal, un bărbat, de 54 ani, din localitate, care s-a urcat băut la volan. ,,Șoferul ceconducea având o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducereaunui vehicul sub influența alcoolului.,, anunță IPJ Olt.

Ieri, alți doi șoferi s-au ales cu dosare penale, unul pentru alcool, celălalt pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, dar și fără permis de conducere . Astfel, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din comuna Rotunda, a fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerulexpirat, iar pe strada Trandafirilor, din comuna Vlădila, a fost depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.