Se constituie Consiliul Local Caracal. PSD deține majoritatea

149

Încep ședințele de consitituire a consiliilor locale la nivelul județului Olt, în urma alegerilor de pe 27 septembrie. Mâine, 21 octombrie, se va constitui CL Caracal, în cadrul căruia PSD deține majoritatea.

,,Miercuri, 21.10.2020, în prezența președintelui Consiliului Județean, Marius OPRESCU și a prefectului Județului Olt, Florin Constantin Homorean, va avea loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Caracal.,, anunță Primăria Caracal.
Administrația caracaleană va fi condusă în următorii patru ani de către un nou primar, alesul cetățenilor fiind Ion Doldurea (PSD).
PSD deține majoritatea în Consiliul Local, cu 10 din cele 19 mandate, urmând a pune și viceprimarul celui de-al doilea municipiu al Oltului. În urma alegerilor locale din 27 septembrie, noua componență a Consiliului Local al Municipiului Caracal este: 10 consilieri PSD, 5 consilieri PNL și 4 consilieri ProRomânia. Aceştia au fost aleşi prin prezentarea la urne a aproape 40% din numărul total de alegători înscrişi în liste.