Se extinde și focarul de la Centrul de Reabilitare Caracal; un caz COVID-19 și la Centrul Fălcoiu

753

Se extinde și cel de-al patrulea focar de la un centru din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Este vorba despre centrul pentru persoane cu handicap de la Caracal. De asemenea, autoritățile raportează azi și un caz la azilul de bătrâni Fălcoiu.

Tot mai multe cazuri de coronavirus sunt raportate la nivelul județului Olt în rândul salariaților și asistaților din centrele de asistență și reabilitare, destinate persoanelor vârstnice și celor cu handicap grav. În timp de la Azilul Spineni focarul este ținut sub control, la Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina numărul cazurilor a ajuns la 119- 27 salariați și 92 beneficiari (bătrâni), iar la Centrul de Îngrijire și Asistență Cezieni la 58 de cazuri, dintre care 44 beneficiari. Acum se extinde și focarul de la Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal, unde la finele săptămânii trecute erau raportate7 cazuri. Azi, printre cele 82 de cazuri noi raportate la nivelul județului ca fiind confirmate în ultimele 24 de ore se numără și 4 cazuri la Centrul Caracal.

De asemenea, autoritățile raportează azi un caz de infecție COVID-19 și la Centrul de Îngrijire și Asistență Fălcoiu.

La nivelul județului Olt, de la debutul pandemiei au fost infectate 2769 persoane. Se află internate 152 persoane, la Terapie Intensivă fiind 24 olteni. 91 de persoane din județ au pierdut lupta cu temutul virus.