Rezervistul Alexandru Langă s-a trezit cu poliția și procurorul în curte. Descinderea s-a lăsat cu tort, flori și o plachetă de onoare

1100

După 20 de ani de activitate în slujba legii, mare i-a fost uimirea plutonierului adjutant șef Alexandru Langă, rezervist, când în curte au descins polițiști și un procuror. Vizita l-a emoționat, motivul descinderii fiind o aniversare plină de recunoștință pentru întreaga sa activitate.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a înmânat o plachetă de onoare celui mai vârstnic rezervist oltean, la împlinirea vârstei de 87 de ani.
,,Rezervistul plutonierul adjutant șef LANGĂ ALEXANDRU a fost vizitat de polițiștii din cadrul Poliție orașului Balș, însoțiți de doamna prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, care i-au înmânat o plachetă de onoare din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt.  Surprins și emoționat până la lacrimi de “prezența grea”  din curtea sa, așa cum ne-a mărturisit însuși Nea LANGĂ, sărbătoritul a mulțumit tuturor că nu au uitat de un ” rezervist în etate”. Și noi vă mulțumim,  domnule ( r) plutonierul adjutant șef LANGĂ ALEXANDRU, pentru anii dedicați în slujba cetățeanului!, transmite IPJ Olt, prin vocea putătorului de cuvânt Alexandra Dicu.
Cel mai vârstnic rezervist oltean a lucrat circa 20 de ani la Postul de Poliție Vulpeni, dar și la Izbiceni și Poliția Balș.