O asistentă a SJU Slatina și alți pacienți din Olt, APEL disperat pentru donare de plasmă cu anticorpi covid

1357

Numărul oltenilor infectați cu coronavirus este din ce în ce mai mare și, din nefericire, și a celor aflați la Terapie Intensivă care au nevoie disperată de tratamentul cu plasmă de la semenii care s-au vindecat. Pentru a le veni în ajutor, Centrul de Transfuzii Sanguine a făcut un apel disperat către donatori. La fel și prietenii unei asistente de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

,,Va rugam din suflet cei care ati fost infectati cu virusul covid-19 si v-ati vindecat va rugam nu ezitați să salvați o viața donînd plasmă la centrul de transfuzii slatina avem nevoie urgent avem nevoie de grupa A sau O cu specificația pentru Dina Cecilia asistent medical infectat cu virusul covid-19 sa ne ajute Dumnezeu!,, este apelul disperat al unei apropiate a pacientei aflate în stare critică, ce are nevoie de plasmă.
Cecilia Dina este asistentă medicală la SJU Slatina, infectată cu COVID-19, iar starea sa este una delicată.
Întrucât și alți pacienți olteni au nevoie, de asemenea, de ajutor, și Centrul de Transfuzie Sanguină Olt a transmis un mesaj privind donarea de sânge.
,,Rugam pe toti fosti pacienti infectati cu noul coronavirus care s -au vindecat si care nu au alte probleme de sanatate sa se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguina Olt sa doneze sange in vederea prelucrarii de plasma cu anticorpi covid. Este foarte mare nevoie de grupele 0 si A! Si nu numai! Pacienti in stare foarte grava au nevoie de dumneavoastra. Nu trebuie decat sa veniti cu documentele medicale si vom stabili impreuna cum si cand veti putea dona sange. Va asteptam la sediul nostru din Slatina, Policlinica Veche,de luni pana vineri ,incepand cu ora 8. Va multumim pentru ca alegeti sa salvati vieti!,, a transmis CTS Olt, pe pagina de socializare.