Noul primar al Caracalului a luat la pas municipiul pentru ,,a da ochiiʺ cu cetățenii, a afla problemele și a le asculta propunerile

1049

Prin intermediul unei campanii menite să-i dezvăluie problemele reale cu care se confruntă municipalitatea care l-a les edil, primarul nou ales al Caracalului, Ion Doldurea, străbate la pas fiecare cartier, în compania consilierilor responsabili de zonă.

”Consilierul Tău!” a fost ieri în zona Carpați. Azi ajungem în cartierul Protoseni! Întâlnirea cu cetățenii din zona Carpați, la care am participat ieri împreună cu Adrian Chesnoiu și consilierul de zonă Cristi Căldăraru, ne-a adus în față noi provocări. Principalele probleme discutate cu concetățenii au vizat: Infrastructura de apă si canal, reabilitarea străzilor și incluziunea cetățenilor de etnie rromă in câmpul muncii. Am evaluat și stadiul lucrărilor de infrastructura de colectare a apelor pluviale, dorind ca până vine iarna acestea să fie finalizate. Astăzi mă întâlnesc cu cetățenii din Protoseni, la ora 17.00, ocazie cu care voi prezenta și consilierul cartierului, Marin Maciu. Mâine la ora 17.00 vom fi în zona centrală cu domnul consilier local Liviu Mitroi.,, a transmis azi edilul Ion Doldurea.

Pentru a arăta că se poate administra eficient orașul, prin intermediul campaniei ,,Consilierul Tău!”, noul primar încearcă s afle de la localnici problemele pe care administrația publică le poate rezolva și totodată să îi familiarizeze cu consilierii zonali.

Campania s-a derulat săptămâna trecută în cartierul HCC și cartierul Gară,  unde locuitorii au solicitat refacerea locurilor de joacă pentru copii dar și crearea unora noi, refacerea și extinderea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi, regândirea iluminatului public și continuarea campaniei de capturare a câinilor fără stăpân de pe străzi.