Baze sportive construite la Caracal și Studina. Obiectivele au fost incluse pe lista investițiilor realizate prin CNI

314

Încă două obiective sportive vor fi construite în județul Olt, după ce Ministerul Lucărilor Publice a reactualizat lista obiectivelor de investiții ce vor fi realizate prin CNI. Acestea vor fi construite în Caracal și Studina.

Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Complexuri sportive” (coordonat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Națională de Investiții) a fost modificată prin ordin de ministru cu proiecte solicitate de autoritățile publice locale. În Olt, vor fi realizate baze sportive în încă două localități. Noile proiecte sunt: construire bază sportivă TIP 1 (Str. Mihai Viteazul, nr. 73A) la Caracal și construire bază sportivă pe str. 1 Decembrie, 10 Bis, sat Studinița din comuna Studina.

În urma completărilor și modificărilor de azi, lista-sinteză cuprinde 507 amplasamente, dintre care în județul Olt 8 obiective: 7 baze sportive construite în Caracal, Curtișoara, Drăgănești-Olt, Gostavățu, Potcoava, Slatina  și Studina, la care se adaugă modernizarea și reabilitarea Stadionului Viitorul Scornicești.