VIDEO Dramă pe podul Olt: o persoană a murit, alte cinci au ajuns la spital

138

Accident ritier deosebit de grav pe Podul Olt s-a petrecut noaptea trecută. Au fost implicate două mașini în care se aflau șase persoane. În urma impactului deosebit, șoferul unuia dintre autoturisme și pasagera din dreapta au rămas încarcerate. În cele din urmă, bărbatul a murit. Celelalte cinci persoane au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrijiri medicale.

,,Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la un accident rutier, produs la ieșirea din municipiul Slatina, în zona Podului Olt. La fața locului au acționat și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. ” susține ISU Olt.
În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane.
Șoferul unuia dintre autoturisme și o pasageră din același autovehicul, au rămas încarcerați în urma accidentului.
,,La sosirea echipajelor, șoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din orașul Balș, prezenta leziuni incompatibile cu viața. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din orașul Balș, a fost găsită conștientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată la UPU Slatina.” se mai arată într-un comunicat ISU Olt.
Tot la UPU Slatina au ajuns și alte trei femei, aflate în același autoturism, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, conștiente cu diverse traumatisme prin accident rutier.
Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mamura, a fost și el transportat la UPU Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.