Bătrână ucisă de fiu, găsită îngropată în spatele casei

627

Polițiștii au descoperit corpul în putrefacție al unei femei în grădina din spatele casei. S-a întâmplat într-o comună timișoreană, după ce un bărbat bolnav psihic l-a denunțat pe fratele său că le-a ucis mama

Cadavrul în stare de putrefacţie al unei femei de aproximativ 70 de ani a fost găsit în grădina locuinţei sale din comuna Variaş, judeţul Timiş, după ce poliţiştii au făcut săpături în căutarea bătrânei. Unul dintre copiii acesteia, bolnav psihic, le-a spus poliţiştilor că mama sa a fost ucisă de fratele său.
Rude mai îndepărtate ale femeii au semnalat poliţiştilor dispariţia bătrânei care nu mai fusese văzută de mai multe luni. Fiul acuzat de fratele bolnav de crimă a susţinut că mama sa ar fi plecat în străinătate şi că de atunci nu mai ştie nimic de ea, însă a picat testul cu detectorul de minciuni.

Miercuri seara, cu ajutorul unui câine de urmă, corpul neînsuflețit a fost găsit în urma săpăturilor în grădina locuinţei. Medicii legişti vor încerca să stabilească dacă bătrâna a murit din cauze naturale sau a fost ucisă.