Patronii olteni au nevoie de peste 400 de angajați. În ce meserii sunt job-uri vacante

346

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă au o ofertă de câteva sute de job-uri vacante. Se caută angajați nu numai în orașe,  oferte fiind făcute și în localități din mediul rural.

Peste o sută de oferte de locuri de muncă sunt disponibile, în această perioadă , oltenilor care-și caută de lucru. Patronii din județ caută, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, 410 angajați. Cele mai multe oferte sunt în capitala județului, însă nu lipsesc nici în celelalte orașe, dar și câteva comune (Găneasa, Topana, Șerbănești, Grădinari, Valea Mare, Vlădila, Slătioara).

Oferta este diversă, fiind căutați angajați din mai multe domenii de activitate, calificați sau nu, cu studii medii sau superioare. Dacă cele mai puține job-uri sunt oferite oltenilor cu studii superioare, cele mai multe oferte sunt pentru meseriile: agent vânzări, ambalator manual, bucătar, confecționer -asamblor articole textile, gestionar, muncitor necalificat industria confecțiilor, muncitor necalificat metalurgie, muncitor necalificat construcții, operator confecționer tricotaje, tâmplar, turnător metale neferoase, ucenic, vânzător.