Puzzle de culori la Galeria Artis. Picturile olteanului Cârstea pot fi admirate și online

411

Puzzle de culori, lumină și frumos, spre încântarea iubitorilor de artă, ce aduc emoție privitorilor în Galeria Artis a Muzeului Județean Olt. Expoziția poate fi admirată și online, pe pagina de socializare a muzeului.

Începând de azi, pe parcursul întregii luni, pe simezele Galeriei Artis din Slatina sunt expuse picturile artistului oltean Mihai Marin Cârstea. Expoziția „Puzzle de culori” aduce peisaje, naturi statice, flori, marine  în  lumini calde, nelipsită fiind lumea satului ce răscolește amintiri și trăiri.

Pictorul Mihai Marin Cârstea s-a născut la Vlaici, comuna Colonești, a absolvit Institutul de Arte Plastice N. Grigorescu, este membru al Uniunii Artistiștilor Plastici- Pictură și are un palmares bogat, cu zeci de expoziții personale și de grup în mai multe orașe ale țării, dar și peste hotare, în Budapesta, San Antonio, Roma, Veneția și orașe din Belgia.

Aceasta este cea de-a doua expoziție care poate fi văzută de iubitorii artelor, atât la Galeria Artis, cât și în mediul virtual.