Mașină furată din Italia, găsită la un bărbat din Perieți. Olteanul este cercetat pentru tăinuire

119

Un autoturism pentru care exista alertă de urmărire internațională după ce a fost furat din Italia a fost găsit în Olt, la Perieți.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au identificat azi o mașină furată din Italia la un cetățean din județ. Oamenii legii au fost sesizați de către reprezentanții Registrului Auto Roman – Reprezentanța Olt cu privire la faptul că, în cursul acestei dimineți, o persoană s-a prezentat pentru a efectua demersurile necesare în vederea identificării unui autoturism, care figurează ca având mențiuni judiciare.
,,În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Perieți, județul Olt deține autoturismul respectiv, pentru care există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia. Autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.