Se reia spectacolele de teatru în Slatina, la Centrul Cultural Eugen Ionescu

50

Revin spectacolele culturale în Slatina, unde actorii vor urca din nou pe scenă pentru a-și încânta spectatorii. Prima reprezentație după îndelunga perioadă de pauză impusă de pandemie va fi la jumătatea lunii viitoare. Seria spectacolelor de teatru pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu va fi deschisă cu o piesă scrisă și regizată de Nicolaie Dincă.

,,Începând cu luna octombrie se reiau spectacolele de teatru la Centrul Cultural Eugen Ionescu, cu respectarea strictă a normelor în vigoare și a măsurilor de prevenție stabilite de organele abilitate ale statului și implementate la nivelul instituției. Spectacolele vor fi programate la intervale suficient de mari astfel încât să se poată realiza o igienizare corespunzătoare a spațiilor interioare. Numărul locurilor în sală va fi limitat la aprox 100 (una sută), respectând cerințele impuse de organele sanitare., a anunțat administratorul centrului cultural slătinean.

Primul spectacol va fi susținut de Asociația Culturală Olt Artis Slatina și este programat pentru zilele de 14 și 15 octombrie când, începând cu ora 19,00, iubitorii de teatru sunt invitați la piesa „Toți banii merg la Lola”. Biletele se pun în vânzare începând de marți, 29 septembrie, ora 15,00.