Dezastru pentru PSD în București, pe sectoare

320

Potrivit sondajelor realizate în București, PSD pierde Capitala, pe sectoare. Din cei șase candidați, doar unul este sigur. Lupta nu este tranșată nici la primria generală. Sociologii anunță că Nicușor Dan a recuperat mult în ultimele ore așa că lupta se duce umăr la umăr cu Gabriela Firea. Deocamdată în față se află Nicușor Dan.

Potrivit surselor din cadrul partidelor, analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de 12.00, candidații PNL au dobândit un avans față de reprezentanții social-democraților intrați în lupta pentru sectoarele Capitalei.

La Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans față de Gabriela Firea, obținut în ultimele ore. Sondajele arată că, ambii candidați fiind peste 40%. Traian Băsescu a recuperat și el față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

În Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

La Sectorul 2, unde favorit era Dan Cristian Popescu, de la PSD, necunoscutul Radu Mihaiu poate produce surpriza. Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

La Sectorul 3, Robert Negoiță este încă pe primul loc, însă își vede poziția amenințată de Adrian Moraru, candidatul PNL-USRPLUS. Candidatul PSD, Aurelian Bădulescu este pe locul 3.

Sectorul 4 PSD pare sigur de victorie, Daniel Băluță având un avans confortabil față de Simona Spătaru.

O luptă aprigă se dă la Sectorul 5, unde Daniel Florea și Cristian Băcanu sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone. Vanghelie ia niste procente bune.

În Sectorul 6, actualul primar, Gabriel Mutu (PSD) are poziția serios amenințată în fața liberalului Ciprian Ciucu.